Sauvakävelyä Sipoonkorvessa

Sipoonkorven kolmen tunnin sauvalenkki on takana. Olihan hieno keikka! Kannatti lähteä kotikylää kauemmas . Kalliot, jäkälämatot, mäet, kumpareet ja suot vilistävät edelleen päässä. Kolme tuntia käveltiin ja sauvottiin mäkiä ylös ja alas hyvällä fiiliksellä. Aurinkokin pilkotti välillä metsän siimeksessä ja luntakin ripotteli jossain välissä. Jalat on kaikilla varmaan aika väsyksissä!

Cyclolenkki Sipoossa

Tänään ajettiin upea cyclolenkki kirkkaan aurinkoisessa syyskelissä. Jari Kemppainen laati meille sellaisen reitin, että koko ilta menee gps:ää selatessa! Vallan riemastuttava yhdistelmä kapeita hiekkateitä, sopivan teknisiä latupohjia ja kapeita kangaspolkuja. Kahvit nautittiin Kuusijärvellä, mutta uimassa ei käyty kuten aika moni vielä näkyi tekevän. Reitti löytyy tästä http://www.sports-tracker.com/… Ja alla muutama kuva noin 85 km:n reitiltä. Ette ikinä arvaa, mitä yhdessä kuvassa etsitään käsikopelolla?

Viimeiset päivitykset
Arkisto
Seuraa hyvää seuraa

© 2020 Järvenpään pyöräilijät ry - JäPy - Design by Snowwhere Productions.

OTA YHTEYTTÄ!

 

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

LIITY SEURAAN!

 

Miksi liittyä seuraan?

Jäsenedut

Liittymislomake

Tietosuojaseloste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Strava icon.png
  • YouTube Social  Icon