top of page

JäPy Tuusulanjärvi Triathlon keräsi Järvenpäähän nimekkään kilpailijajoukon ja paljon innokkaita ala

Järvenpään Pyöräilijät r.y. järjesti kotimaisen triathlon-kauden avauskilpailun Järvenpään Vanhankylänniemen alueella 4.6. JäPy Tuusulanjärvi Triathlon -kilpailu varattiin täyteen jo reilu kuukausi ennen kisapäivää ja tapahtumaan starttasi yli 300 innokasta urheilijaa. Tuusulanjärven veden lämpötila oli poikkeuksellisen viileätä, mutta se ei kisaajia tuntunut haittaavan, kun he molskahtivat lyhennetyille uintiosuuksille. Pyöräilyreitillä koukkaistiin Monsantien mäet edestakaisin radan muutoin myötäillessä järven kierrosta. Kisan päättänyt juoksuosuus risteili Vanhiksen alueella.

Naisten yleisen perusmatkan voiton nappasi Henrika Backlund (Gladius Kirkkonummi) ajalla 2:03:05. Paula Brit Simar (21CC Triatloniklubi) sijoittui toiseksi ja Sanna Maasilta kolmanneksi. Miesten perusmatkan voitti Juha-Matti Halonen (TriathlonSuomi Team Cervélo), Jano Piik (TriathlonSuomi Team Cervélo) oli toinen ja Koiviston Iskun Tuukka Miettinen oli kolmas. Naisten sprinttimatkan yleisen sarjan voitti Venla Koivula-Huttunen (Triathlonteam226) ja miesten sprinttimatkan yleisen sarjan voitti Koiviston Iskun Jarmo Rissanen. JäPy:n parhaat sijat perusmatkalla tänään menivät Samuli Heikkilälle (miehet) ja Tiina Puraselle (naiset). Sprinttimatkalla JäPy:läisistä parhaiten sijoittuivat Pasi Syyli (miehet) ja Riitta Kilpeiläinen (naiset).

Kisasivu on nyt päivitetty ja kuvagallerioita päivitetään tänään ja huomenna.

Kuva: Mikko Rantanen

Kuva: Tiina Terrinen

Kuva: Kim Elfström

JäPy kiittää lämpimästi kaikkia kisaan osallistuneita urheilijoita, tapahtuman mahdollistaneita yhteistyökumppaneita ja talkooväkeä, jota ilman tapahtuman järjestäminen ei olisi ollut mahdollista.