© 2018 Järvenpään pyöräilijät ry - JäPy - Design by Snowwhere Productions.

OTA YHTEYTTÄ!

 

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

LIITY SEURAAN!

 

Miksi liittyä seuraan?

Jäsenedut

Liittymislomake

Tietosuojaseloste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Strava icon.png
  • YouTube Social  Icon

JäPy:n ajoasut tuottaa italialainen Sportful

JäPy:n ajoasut ovat nyt olleet tehokäytössä reilun kolmen vuoden ajan ja käyttäjäkokemukset ovat erittäin hyviä! Kaikki JäPy:n tuotteet ovat Sportfulin laadukkainta BodyFit Custom mallistoa. BodyFit mallisto on kehitetty ja testattu yhdessä Tinkoff Saxo tiimin kanssa. Mallistossa käytetään keveimpiä, hengittävämpiä ja aerodynaamisimpia materiaaleja. Tuotteet valmistetaan Euroopassa. Yhteistilauksilla olemme onnistuneet pitämään hintatason maltillisena. JäPy:n ajoasut valmistetaan vain tilauksesta, mutta JäPy varastosta saattaa löytyä yksittäisiä ajopaitoja.

 

JäPy ajopaidat

JäPy:n mallistossa on tarjolla kaksi lähes samannäköistä, mutta hieman mitoitukseltaan ja materiaaliltaan poikkeavaa ajopaitaa. Perusajopaidan mitoitus on hieman väljempi kuin kevyen ajopaidan mitoitus. Kevyt ajopaita on nimensä mukaisesti hieman kevyempi ja se on erityisesti JäPy:n kisakuskien suosiossa. Molemmissa paidoissa on kolme takataskua. Kuvassa kevyt ajopaita. 

JäPy ajohousut

JäPy:n ajohousut on valmistettu laadukkaasta 220 gm Lycrasta ja niiden istuvuus on napakka. Housuissa on yksi markkinoiden parhaista pehmusteista TC Pro. 

JäPy tuuliliivi

JäPy:n tuuliliivi on välttämätön asuste kevään ja syksyn viileimmillä lenkeillä. Liivin edusta on tuulenpitävää Windstopper materiaalia ja selusta hengittävää Aero Stretchiä. Liivi mahtuu hyvin JäPy ajopaidan takataskuun.

JäPy ajotakki

JäPy:n ajotakki on kauttaltaan lämmintä, mutta kohtalaisen hyvin hengittävää Windstopper materiaalia. Ajotakki on parhaimmillaan talven lenkeillä ja se on todettu myös hiihdossa toimivaksi. Ajotakissa on kolme takataskua.

JäPy ajohanskat

JäPy:n ajohanskoissa on kevyt toppaus kämmenessä ja mesh-kangas päälliosassa.

JäPy irtohihat

JäPy:n irtohihat ovat välttämätön hankinta kevään ja syksyn lenkeille, mutta valitettavan usein niille löytyy käyttöä myös kesällä. Hihat on valmistettu ThermoDrytex Plus materiaalista, joka on joustaa ja hengittää hyvin. Hihojen mitoitus on napakka. 

JäPy kengänsuojat

JäPy:n ajoasumallistossa on kengänsuojat sekä kesä- että talvikäyttöön. Kesäsuojat ovat kevyttää lycraa ja ne suojaavat ajokenkiä lialta ja tarjoavat kevyen lämmikkeen. Talvisuojat ovat tuulenpitävää Windstopper-materiaalia ja ne tarjoavat paremman suojan. Ulkonäöltään suojat eivät juuri toisistaan poikkea.

JäPy putkihuivi

JäPy:n putkihuivi/buffi toimii sekä kaulaliinana että päänsuojana pään ylle vedettynä. Materiaali on napakkaa ja se säilyttää ryhtinsä pitkään.

Please reload

2017 ASUISSA SPONSORI-

PALKKI PÄIVITETTY!